2020. május 22., péntek

Fontos 5.


Tisztelt Szülők!



Ezúton értesítem Önöket, hogy a 2020. május 20-án megjelent 215/2020. (V.20.) Kormányrendelet értelmében az etyeki Nefelejcs Német Nemzetiségi Óvoda 2020. május 25-én megnyitja kapuit, s visszatér a normál működési rendbe.
Kérem Önöket, hogy munkánkat segítve, a hétfői kezdéshez szükséges étkezési adagszám biztosítása érdekében hétfői óvodakezdési igényeiket legkésőbb 2020. május 22. péntek 16 óráig az ovoda@etyek.hu email címen jelezni szíveskedjenek!
A rendkívüli szünet alatt biztosított ételkihordás az óvodás gyermekek számára az óvodai élet beindulásával 2020. május 25. napjával megszűnik.
A gyermekek és dolgozók biztonsága és egészségének védelme érdekében az intézmény területén tartózkodó szülőknek és egyéb hozzátartozóknak szájmaszk és a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező! Kérem, ez ne kerülje el figyelmüket és haladéktalanul tartsák be kérésünket!
Eddigi türelmüket, példamutató kitartásukat, segítő együttműködésüket megköszönöm, s a gyermekeikkel való közös élmények újbóli átélése érdekében legféltettebb kincsüket nagy szeretettel várjuk óvodánkba!


Etyek, 2020. május 21.


Tisztelettel:




                                                                                              Zayné Gregolits Melinda sk.
                                                                                            intézményvezető

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése